Dondurulmuş qidalar hansı hallarda təhlükəlidir?

Hazır qida müasir insanın bir həyat tərzidir. İşin çoxluğu və gündəlik vaxtın məhdudiyyəti insanların sürətli qidalanmasını tələb edir.

Qastroenteroloq Emin Qasımov bildirib ki, hazır qidalar mütləq qida dəyərinə görə qiymətləndirilməlidir. İstənilən qidanı hazırladıqdan sonra 2-4 saat ərzində yemək tövsiyə olunur:

“Qida istifadədən sonra, qalan hissəsini soyuducuda saxlayıb ən azı 6 saatdan sonra yedikdə onun qida dəyəri, keyfiyyəti aşağı düşür”.

Daha ətraflı İctimai TV-nin materialında:

Dondurulmuş qidalar hansı hallarda təhlükəlidir?







Mənbə

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More